Monday, November 24

Ранно пиле


Не един път съм чувала, че хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш. И ей така, почти от нищото, ти се изсипват отгоре като чувал с шоколадови бонбони и коледни бастунчета, с каквито злоупотребих миналата зима. ("Какво правиш? Ами ям бастун." "Искаш ли да хапнеш един бастун?" - бяха част от репертоара) И ти разтваряш длани и ти си иска да грабиш с пълни шепи, но малко те е страх, защото от предния са изпопадали само опаковани лъскаво и красиво, пълни с обещания...отпадъци. Липсата на нови (и както всеки път - ужасно интересни) писания тук, оправдавам с многото чудесни събития напоследък.

На всичкото отгоре, представи си, тъкмо вчера стана дума за The IT Crowd, който наистина бе страхотно забавен. И ето - нов сезон. Как да не се зарадва човек - зима и сериали ще е класическа комбинация и тази година.

Приключвам със снимка на Madonna, облечена като виж-сам-какво. Нищо чудно, че Guy избяга.

Желая: топъл понеделник, топла баничка, топло мляко с какао, топло кафе, топли отношения, топли помещения и всичко друго, което ти е кеф да бъде топло. Forecastfox показва -13 градуса в момента, иска ми се да не му вярвам. Пф.

2 comments:

Katz said...

Резюмето в Арена е все така откраднато от моя блог.

DESi said...

Осъди ги да ти пращат най-новите филми директно на мейл. ;)

 
Creative Commons License