Friday, October 10

Неприятникът от fcuk

Не бях ходила в магазина им от началото на лятото, а винаги съм го свързвала с много ненатрапчиво и земно обслужване. Особено любима от персонала ми беше мургава красавица, която успя да ми издейства комбинацията от различни размери за двете половинки на бански костюм, защото все пак не съм сгодна. (Което означава: като вали, да ти натрупва сняг и отпред, и отзад. Обяснението на думата - от Сиси, по повод на това как би трябвало да изглежда перфектната жена според някакви бабички от някакво село...) А също и по индиански красивият й колега с дълга, тъмна и права коса, разделена на път. (ммм)

Но вече тях ги няма. Вместо това забелязах 2-те нови попълнения от мъжки пол. Едното - младо, зелено и симпатично, срам го е добър ден да каже, а като помолиш за помощ се изчервява и действа плахо като заек. Но може би просто няма опит да консултира клиенти - оправдан е.
Другият субект - е кошмар. Съставен е от: чичко на 35-40, доста противна физиономия, за която все пак не може да бъде винен, и наглост. Начинът, по който се отнася с прекрачилите прага на магазина, смърди. Първия път като го видях, реших, че просто е в приповдигнато настроение и затова говори глупости. Докато в сряда:

Влизаме с моя страхотна приятелка, която си е доста сгодна. (М., ако четеш, да знаеш, че те обичкам.:)) На нея й хареса една невероятно женствена рокля, но обличайки я, установихме, че не скрива доста неща или съвсем точно я определихме като неприлична. През цялото време, докато тя пробваше няколко размера от нея, въпросният дърт мръсник стоеше пред вратичката и зяпаше. Щом уцелихме нейния размер той почти изпищя: "Моля те, недей повече да се оглеждаш с тази рокля, защото нещо ми стана и не издържам вече!" Еми WTF, така ли се говори на клиенти, пък било то и такива, които биха могли да му бъдат дъщери. На излизане силно възмутени, ме причака и ме попита дали тя си има приятел, който да я гледа с тази рокля и т.н. Пффф, идеше ми да повърна от неприятност!

3 comments:

Anonymous said...

Пък в предните постове има и снимки тука никакъв мат'рял а?
Тц, тц, тц....

DESi said...

Ами не, хахахах. :D

Katz said...

Ей ти материал, дърт.

 
Creative Commons License