Sunday, March 30

Списание тук, списание там

Новата Amica e уникална, моой/майна/човече. Още не съм прочела и една статия, но усещането за нещо стойностно е налице. Сигурно са ми се разширили зениците от вълнение, хихи.

Прочита на списания при мен протича по следния начин, обяснявам:
  • Разглеждам бързо картинките и рекламите. Обръщам внимание на дрехи/козметика/аксесоари от тях, които бих мога да си купя още на другия ден. Да - аз съм голям консуматор и рекламата ми влияе. Силно.
  • После гледам втори път като се зачитам в някоя статия, но само уводните изречения или заглавието.
  • Особено дълго изследвам страниците с дрехи, мислейки си кои съм виждала вече и съм знаела, че ще станат хит, и кои съм изпуснала, защото не влизам в магазини като Еscada, Versace и т.н. - за да не се дразня колко безумно скъпи са, не заради друго.
  • След това отивам на страницата с потенциалните покупки и си мисля - сега това трябва ли ми? Обикновено стигам до извода, че направо е чудо как съм живяла до сега без него. :)
  • Обръщам специално внимание на козметиката - професионално изкривяване. 15 минути не ми мърдат, докато не разгледам какво ново е избълвала козметичната и фармацевична промишленост.
  • Никога не чета списание от края към началото, както правят някой хора с вестниците. Те го правели пък (поне така четох някъде), защото накрая има спорт, голи мацки и хороскоп - един вид все по-интересни неща... Аз пък предпочитам да си оставя най-приятното за накрая.
  • След всичко до тук чета по-интересните стратии още през първия ден, в който съм си купила списанието. Останалите ми запълват времето до края на месеца и илизането на новия брой.
Последната Amica изчетох точно за 2 дни - от кора до кора. Сега е малко късно да сторя същото и с новата, но наистина става все по-добра с всеки изминал брой. EVA остана в историята. Ако си купувах Cosmo - еми...щях да съм руса и да гледам така.
Чакам да започне масовото разпространение на HARSH, за да видя дали ще победи Eдно, или ще си купувам три списания месечно.

Да живее конкуренцията! :)

2 comments:

Anonymous said...

Съгласен.

DESi said...

Хубаво. Чакам сега първият брой на L'europeo, че е дебеличък и ще го прочета за повече от ден. ;)

 
Creative Commons License