Wednesday, March 19

Im Labor

Приготвяне на стерилни лекарствени форми

На вашето внимание: една обичайна сряда. В случая сме малко по-опаковани от обикновено - имаме си и маски, и калцуни. Снимам аз, а герои са колеги от групата. (Не ми се цупете, избрах снимки, където сте симпатяги.)Тук сме в стерилния бокс. Виждате бъдещите шефове на Actavis, Sopharma и Novartis. Снима - президентът на Bayer. (Аспиринът е само един, на B. :)Зелее! Кофти е, че зад маските усмивките трудно се виждат. ;) Но са си там!

А през стъклото никак не се чува и трябва да можем да четем по устни. Така придобиваме нови способности.Момчетата решават адски "сложна" задача. Mоже и да попълват кръстословица със същата старателност. Важното е, че знаят какво правят, (надявам се).Владко е изолиран - усамотил се е в ъгъла. Доста от банките пред него са нови. Той се постара за това, като потроши сам "старите". Пострадали слава Богу нямаше, но гледката бе уникална. За тези, които не знаят, направи го за да види колко бързо може да се движи въртушката. Така де - от любопитство.А това е Дени. Тя е супер. И пише много красиво.Чичо Дими - тази вечер сигурно има среща с три. Внимавайте - може да омае и вас! :DСладураните са се дръпнали на безопасно разстояние и си говорим. Докато робите (момчетата) вършат опасните процедури.Ето ме и мен. В пристъп на скука си снимах обувката. Хубава е, нали? Имам си още една. :D

За протокола: в този ден приготвяхме инжекционни разтвори (май?). Посмяхме се един на друг и си тръгнахме към вкъщи. До утре.

No comments:

 
Creative Commons License