Friday, April 4

GRRrrl power!

Каквото и да си говорим - жените са тези, които водят парада. Може много мъже да си мислят, че те са господарите на света и други подобни простотии, но това си е чиста заблуда. Просто ние сме ги оставили да си повярват.

В тази връзка си мисля, че жената е тази, която си избира мъж. И имам много доказателства за това, които сега няма да пиша. Сигурна съм, че и вие си имате. Точно по тази тема си говорихме наскоро, че колкото и да се пъне някой мъжага и каквито и усилия да полага - много малко зависи от него. Прави ми впечатление също, че предимно нежният пол слага край на една връзка. А силният пол след такова нещо изглежда някак слаб...Което е само още едно доказателство към тезата ми.

Освен това повечето мъже живеят под чехъл (голям или малък - по наш избор). И съм сигурна, че на доста от тях това им е приятно, понеже са свикнали да бъдат командвани/наставлявани от половинките си, в замяна на което - понякога биват обгрижвани, друг път - не. :)

Аз лично държа малкия чехъл, но не приемам да съм под него.
А на вас как ви харесва? :)

4 comments:

Anonymous said...

Мъжете изобщо не са под чехъл, но оставят жените да си мислят така в резултат на което биват обгрижвани. Това е част от плана на световното мъжко конспиративно двиежние "Няма да мием чинии и да бършем пода, щом има жени наоколо!"

Грух!

DESi said...

Ахахаха, ГРУХ! :D

Ще видиш кат' се вземете с булката
кой ще мие и бърше. Най-малко за 50% ще си отговорен ти. :P

Anonymous said...

Трудно ми е да оспоря предположение основано на бъдещото ми сключване на брак.

Anyway, тая работа с чехлите е
1) Нехигиенична - защо жените трябва да си тикат чехлите над мъжките глави

2) Мъжете биха били подвластни и под чехъл докато не се появи по-качествена алтернатива т.е. може да са под чехъл, но пък обичат да го сменят.
Oink :)

DESi said...

С теб определно не може да се спори.:)

Не мога да оборя нито един от двата ти аргумента...но все още си държа на твоята теза, пък! ;)

 
Creative Commons License