Monday, February 18

From D to D with love

Имам способността да избирам хубави подаръци за хората - хем на мен да ми харесват, (което е задължителен критерий), хем и на получателя. Винаги гледам да са и функционални. Когато не съм набелязала нищо конкретно най-често подарявам чаша. Може и да е банално, но пък умея да намирам за всеки подходящата, която по някакъв начин да допълни образа му. ("еха")
Най-често се ориентирам към такива разни, взимала съм и пепелник от серията, въпреки че гледам да не подарявам нищо, което да поощрява тютюнопушенето. (В случая нямах шанс да влияя вече:)).
Моя милост до сега пиеше с най-голям кеф от чаша Disney с чичо Скрудж, къпещ се в пари :) - подарък от Илиян. Много подходящ размер и удобна дръжка си има - служи вярно дълго време за всички горещи неща, които май само аз пия толкова топли.

Докато днес пожелах и вече притежавам това:



А вътре стои този красавец:



От мъжки род е заради Джодж ;) Подраскал е по чашата някакви неща - опред автопортрет, отзад - някакви миряни, и автограф на дръжката. Прилагам ги по-надолу в обратен ред.










Мисля да я пробвам още утре относно удобство. Ако на някой му харесва - в Orange имат още няколко от серията. За пълна колекция виж тук.

Оносно чашите - последно вече и млъквам, за да не става много дълго - има едни страхотни чаши за кафе на някаква БГ дизайнерка, които са порцеланови и изглеждат като обиковените бели пластмасови чашки за кафе от машина, но сякаш са смачкани леко с ръка. Много хитро, но не зная дали са термоизолирани. Ако не са - няма как да се държат с нещо горещо вътре. При интерес за тях - магазинът е на Фритьоф Нансен, до KPMG май. Бяха ги показвали и в Едно, ако не се бъркам.

2 comments:

Unknown said...

Може да ми подариш такива нисички за еспресо, отдавна се каня да си купя и все си пия кафето в чашата на Байерн (ехехе). Малко е голяма за еспресо, но все пак... :).

DESi said...

До сега ровичках за снимка на тия чашки, ама не намирам :(
Ако успея - веднага ще те зарибя за тях :P

 
Creative Commons License