Sunday, March 15

(Fucked?) Факт.

Случва се да наранявам хората, които обичам, без да ми мигне окото. Това не ме оправдава, но все пак, съжалявам. След такива моменти съм пълен боклук.
DSC055111
А според yovko:

Стрелците са прями хора, те трудно крият емоциите, обикновено носят сърцето си на длан и веднага можеш да разбереш какво им е. Помагат на приятели и познати с удоволствие. При тях няма дълбоко скрити слоеве, заключен душевен свят, който да преоткриваш с години.

Някъде бях чел, че Стрелец приема живота като един шарен цирк, в който той е един клоун с огромна усмивка, смешна шапка и звънчета по крачолите на панаталона си на розово-сини точки. Май не може да има по-точно сравнение…

Стрелците са умни и симпатични хора, с лек характер (макар и понякога емоционално избухливи в сериозна степен), които гледат на живота от светлата му страна. Опитват се да се пързалят по повърхността на нещата и проблемите без да се заравят много в тях. Да, това понякога ги прави лековати и несериозни.

Момичето Стрелец е едно мило добродушно създание, което съвсем невинно ще ви отговори на вашето пламенно обяснение в любов нещо, в стил “Я, колко си рошав!” и докато вие се чудите това пък какво означава тя ще ви каже, че не обича контета и сте си съвсем лика-прилика.

Обичат независимостта си, случайните хрумвания, флирта, спонтанните идеи за екскурзии или пътувания. Не бива да ограничавате това момиче - делничното го убива. Стрелецът не може да е сив, още по-малко, когато е момиче.

И докато повечето ви приятелки ви успокояват, че сте апетитно закръглена, Стрелец ще ви заведе в магазин за дрехи за хора с наднормено тегло и радостно ще ви обясни, как там има страхотни неща за дебели.

Горките Стрелци не могат да не бъдат добронамерени и да се опитат да оправят кашата, но в същото време не могат и да не бъдат искрени и недипломатични…Всъщност хората ги харесват много именно защото са добронамерени.

Противно на всички очаквания се твърди, че момичето Стрелец се превръщало в чудесна съпруга, която продължавала да си е шантава и не съвсем винаги да готви вкусно, но пък за сметка на това децата и ще имат още една дружка за луди игри, включително за начинания като “да оцветим с боички бялата пижама на тате” или да рисуваме по стените в хола… Какво пък… Животът е шарен… Жената Стрелец си остава момиче до доста напреднала възраст. И е красива до дълбоки старини… Замислете се…

1 comment:

Valkocompany said...

Не бъди боклук
Осъзнай се )0000000

 
Creative Commons License