Friday, January 2

За Новата година да тропнем ний хорце!

Извинявам се на всички, които не са чули звучното ми "За много години!", а ми се е искало да им го кажа лично. Наистина се надявам да е било (не)съзнателно забавно до малките часове и да сте били в компания от стойностни приятели.

Пък, в предсесийни неволи, се сещам, че 2008 си беше хубава година. Една равносметка на случилото се ми се струва съвсем естествена. Букет от емоции имаше, при това пъстър. След известно количество драматични дни, редували се с прекрасни, си мисля, че всичко е трябвало да се случи по този начин. Лятото беше страхотно, за което благодаря на немалкото участници.

Не мога да не спомена, с неприкрито удоволствие (три отрицания до тук:)), че покрай писанията наоколо срещнах чудесни хора. Продължавам да се изненадвам как можеш да "опознаеш" почти случаен човек и едно премерно количество споделената лична информация да изгради реална представа за него.

А удоволствието от писането не е изчезнало, просто го изпратих в Бразилия, докато премине критичният период покрай uni-задълженията.

Hide the kids. It's horo time.



Самоучител за хорото, ей ти го и него.

Снимка Emilofero


No comments:

 
Creative Commons License