Tuesday, November 10

Сестра, ножици!

img_246121
Мисля си, че все се стига до момент, в който хората започват да правят дрехите, а не обратното. С мисълта Leute machen Kleider ме грабна и случайно попаднала ми картичка, посвещаваща в нова малка страст.

Списанието CUT, нещо като Burda за поколенията жени преди теб, е страхотно. Особено ако имаш време да си играйкаш и да си майсториш нещица от хитрите идеи там. На всичкото отгоре освен с "плетиво", разполага и с интересно четиво.

Режи смело.

7 comments:

trakatumka said...

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!

:)

DESi said...

Да питам ли на кое? ;)

anchett said...

Деси, и аз го бях открила преди половин година туй симпатично нещо и точно ония ден разглеждах новия брой:)) ако ушиеш нещо да се похвалиш,ей!

DESi said...

Ани...имаш ли брой 1? :) Подозирам, че не съществува реално...

anchett said...

не, нямам го, за съжаление. най-вероятно трудно ще се намери, защото на два пъти го издаваха: търсенето тук е било жестоко.

бях си писала с мацките от мюнхен точно по тоя повод. намери ги най-добре в myspace (отговарят сравнително бързо) и ги попитай, дали не могат да ти пратят един брой:)

DESi said...

Егати одисеята! :)

Katz said...

На Pink Saturday в Дортмунд един дизайнер го даде за пример и го похвали най-сърдечно. Каза, че обикновено само момичетата са чували за него, но аз го знаех благодарение на теб :-D

 
Creative Commons License