Thursday, June 5

PR за Варна и някои други неща

Или аз си внушавам, или покрай летния сезон започнаха да изникват доста такива статии.
Много жестоко оспорваната, естествено - за красотата, под която имаше значителен брой коментари - повечето в стил, който не мисля да обсъждам. Конфликтът София-провинция винаги ми се е струвал малоумен.

Имаше и една по-старичка, създадена сякаш да насочи плавно поточето от туристи, планиращи лятната си почивка още от зимата. Относно нейната теза съм с противоречиво мнение, хора различни, градове - също. Да, сигурно забелязваш, че съм доста пас напоследък. Най-новата, която ми попадна, не е толкова директна, но в нея умело е вмъкнато:

"че най-информирани за разликите между модерните медикаменти и остарелите методи са дамите от Варна".

Еми това е хубаво, нека те пък от своя страна да информират (ма)дамите и от другите градове, докато си гледкат заедно Sex and the city; и така, по веригата всички ще знаят кога, къде, как, с какво и кого. Иначе се стига до тази сериозна статистика, пред която оставам безмълвна:

"Българката залага на отживели методи като прекъснат полов акт (63%) и календарен метод (23%), показват резултатите от проведеното през 2008 г. проучване "Контрацепцията и българката днес".

5 comments:

Marmalad Shipkofff said...

Viva Burgas, Viva Varna, Viva моренце, Viva Bulgaria, Viva капките за нос!

DESi said...

Ахахаха, последното не знам защо, но да вметнa - ако случайно използваш такива в момента - недей за повече от 3-5 дни! :)

Marmalad Shipkofff said...

Ами ако вече са минали повече от 3- 5 дни? :s

Anonymous said...

Само Бургас!
Хъ-хъ-хъ :)

DESi said...

Ми сприиии.:(
Може да си докараш Rhinitis medicamentosa, виж в уики-то. Един вид, сам да се прецакаш. :P

 
Creative Commons License